Ezen feltételek valamint adatvédelmi irányelvünk együtt alkotják az egész megállapodást ön és velünk a weboldalunk használatával kapcsolatosan, és felülbírálják minden korábbi megállapodást a weboldal használatával kapcsolatosan. Kérjük, győződjön meg róla, hogy figyelmesen elolvassa az összes információt, amelyet a Feltételek és További információk tartalmaznak, mielőtt továbblépne, mert bármilyen foglalás megtételével megerősíti a Feltételek és a További feltételek mindegyikének elfogadását.

  1. Esemény meghatározása Eseménynek számít minden olyan tanfolyam, workshop, visszavonulás, élmény és/vagy oktatás, amelyet a Batari, s.r.o. kínál lakó- és nem lakó formátumban, valamint/vagy online formátumban.
  2. FOGLALÁSI ŰRLAP/ELŐLEGFIZETÉS Miután kiválasztotta az eseményt, először informális kapcsolatfelvételként felhívhat minket, majd kérhet a foglalás elküldéséhez egy e-mailt a következő címre: info@batari.sk, vagy telefonos elérhetőségeinken, amelyek elérhetők a weboldalon. Ha a kért esemény elérhető, előzetes foglalást helyezünk el önnek, és e-mailben elküldjük önnek a Foglalási Űrlapot. Miután megkaptuk a kitöltött és aláírt Foglalási Űrlapot, valamint az útlevelének másolatát és a hitelkártya hitelesítését a letét megfizetéséhez, elküldjük önnek a foglalás előzetes visszaigazolását, beleértve a fizetési részleteket és banki adatainkat, mivel a kért esemény foglalásának visszaigazolásához meg kell kapnunk az előlegfizetést 7 (hét) munkanapon belül: a következő feltételek szerint:
  • A kért esemény kezdésétől több mint 90 (kilencven) nappal korábban történő foglalás esetén önnek meg kell fizetnie a tanfolyam díjának 50 %-át (hacsak nem jelöltek ki másként) 7 (hét) munkanapon belül.
  • A kért esemény kezdetét megelőzően kevesebb mint 90 (kilencven) nappal történő foglalás esetén önnek 7 (hét) munkanapon belül teljes összeget kell fizetnie. Közöttünk nem létezik szerződés, amíg meg nem kapjuk az előre megfizetett összeget, és hivatalos visszaigazoló számlánkat ki nem állítottuk.
  1. EGYENLEG FIZETÉSE Az ingatlan tanfolyam díjának teljes kifizetése 30 (harminc) nappal az esemény kezdete előtt esedékes. Amint megkapjuk a fizetését, kiállítjuk az előzetes foglalási összefoglalót, együtt az hivatalos visszaigazoló számlánkkal. A fizetés elmulasztása megszakításként kerül értékelésre, és jogunkban áll alkalmazni az 9. szakaszban meghatározott megszakítási díjakat.
  2. UTOLSÓ PERCES FOGLALÁSOK Késői foglalások azok, amelyeket az érkezési dátum előtt 30 (harminc) nappal vagy annál később készítenek. Ebben az esetben a Foglalási Űrlapot meg kell kapnunk kitöltve és aláírva, együtt a teljes összeg fizetésével, a foglalás napjától számított 7 (hét) napon belül e-mailben.
  3. FIZETÉSI MÓDOK Az előlegfizetést banki átutalással vagy PayPal-en, Wise-on keresztül fizetheti. Az egyenleget banki átutalással vagy készpénzzel is kifizetheti. A fizetéseket euróban számítjuk fel, az eurós árlistánk szerint.
  4. Számlázás és fiókinformációk pontossága Fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsuk az ön által leadott bármely rendelést. Egyszemély, egy háztartás vagy egy rendelésenként vásárolható mennyiségek korlátozását vagy törlését döntésünk alapján megtehetjük. Ezek a korlátozások magukban foglalhatják az ugyanannak a vásárlói fióknak vagy azonos hitelkártya használatával leadott rendeléseket, valamint azokat a rendeléseket, amelyek ugyanazt a számlázási és/vagy szállítási címet használják. Ha megváltoztatjuk vagy töröljük egy rendelést, megpróbálhatjuk értesíteni önt az a rendelés leadásakor megadott e-mail cím és/vagy számlázási cím/telefonszám felhasználásával. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk vagy megtiltsuk azokat a rendeléseket, amelyekről egyedülálló megítélésünk szerint úgy tűnik, hogy kereskedők, viszonteladók vagy terjesztők által lettek leadva. Ön beleegyezik abba, hogy minden a weboldalunkon vásárolt termék és fiókinformáció friss, teljes és pontos legyen. Ön beleegyezik abba is, hogy azonnal frissíti fiókját és egyéb információit, ideértve az e-mail címét és a hitelkártyaszámát/lejárati dátumát, hogy a tranzakcióit teljesíteni tudjuk és szükség esetén kapcsolatba léphessünk önnel.
  5. ÉRKEZÉSI ÉS INDULÁSI IDŐPONTOK Az érkezés általában 16:00 után és 19:00 előtt van tervezve (hacsak nincs másként megjelölve). Ha nem tud ilyen időpontok között érkezni, kérjük, írásban jelezze nekünk minél előbb.
  6. BIZTOSÍTÁS Ön beleegyezik abba, hogy érvényes Bérlőbiztosítási fedezetet köt és fenntart. A biztosítási szerződésnek megfelelő fedezetet kell nyújtania személyi sérülés, halál, orvosi és hazaszállítási költségek, értékek elvesztése, lopás, a bérelt ingatlanban bekövetkező károk, személyes felelősség, lemondás, korlátozás és jogi költségek esetén. Köteles megadni a biztosítótársaság nevét és címét az érkezéskor, valamint a biztosítási szerződés számát a Foglalási Űrlapon. Ön felelős az összes releváns és érvényes dokumentum beszerzéséért az utazása során, például útlevél, jogosítvány vagy az utazás bejelentkezéséhez szükséges bármilyen dokumentum esetén. Nem vagyunk felelősek semmilyen kárért, veszteségért vagy költségért, amely önnek keletkezhet ezeknek a dokumentumoknak vagy szolgáltatásoknak a különbségeiből vagy hibáiból eredően.
  7. Minimum résztvevői követelmények Egy esemény foglalásával ön megerősíti, hogy tudatában van annak és elfogadja, hogy minden egyes eseményünknek minimális résztvevői követelménye van. Ezért az esemény teljesen nem lesz megerősítve, amíg ez a minimális szám el nem érhető. Bár lehet, hogy elfogadták az eseményre való csatlakozást, maga az esemény még nem lehet megerősített. Az eseményen résztvevőket e-mailben és WhatsApp-on értesítjük az oktatásra való felvételükről (elfogadott vagy nem elfogadott) és az esemény állapotáról (megerősített vagy még nem megerősített). Az esemény megerősítése minden résztvevő számára azonnal frissítésre kerül, amint a megerősítésről tudomásunkra jut.
  8. Lemondások és visszatérítések Feltételek személyes eseményekhez (lakossági vagy nem lakossági) Az esemény dátumától legalább 60 nappal korábban végrehajtott lemondások esetén a befizetett kurzusdíj visszatéríthető, a bankkártya, hitelkártya vagy PayPal feldolgozási díjakat leszámítva (jelenleg 7%). Vagy az érintett résztvevő az egész kurzusdíjat áthelyezheti (egyszer) egy másik eseményre az eredeti lemondás dátumától számított egy évig. A 30 és 90 nap közötti időszakban végrehajtott lemondások esetén a befizetett kurzusdíj nem visszatéríthető, de az érintett résztvevő áthelyezheti az egész kurzusdíjat (egyszer) egy másik eseményre az eredeti lemondás dátumától számított egy évig. A 31 és 60 nap közötti időszakban végrehajtott lemondások esetén a befizetett kurzusdíj nem visszatéríthető, de a résztvevők áthelyezhetik az egész kurzusdíj felének (egyszer) az eredeti lemondás dátumától számított egy évig. A 30 nap vagy annál kevesebb ideig végrehajtott lemondások esetén a befizetett kurzusdíj nem visszatéríthető, és nincs lehetőség díjak áthelyezésére. Az esemény kezdete után minden befizetett kurzusdíj nem visszatéríthető. Az összes és minden lemondás esetében, amit az érintett résztvevő hajt végre, ha a Batari, s.r.o más előkészületi költségeket is viselt a fizetési átjárói díjakon kívül, ezeket a költségeket levonják bármely visszatéríthető összegből (például a rendezvényhez kapcsolódó könyvek, ellátmányok vagy más tárgyak postai küldésének költségei). Feltételek az online eseményekhez Az online esemény dátumától 31 nappal vagy annál előbb végrehajtott lemondások esetén a befizetett kurzusdíj visszatéríthető, a bankkártya, hitelkártya vagy PayPal feldolgozási díjakat leszámítva (jelenleg 7%). Vagy az érintett résztvevő az egész kurzusdíjat áthelyezheti (egyszer) egy másik eseményre az eredeti lemondás dátumától számított egy évig. A 15 és 30 nap közötti időszakban végrehajtott lemondások esetén a befizetett kurzusdíj nem visszatéríthető, de az érintett résztvevő az egész kurzusdíjat áthelyezheti (egyszer) egy másik eseményre az eredeti lemondás dátumától számított egy évig. A 14 nap vagy annál kevesebb ideig végrehajtott lemondások esetén a befizetett kurzusdíj nem visszatéríthető, és nincs lehetőség díjak áthelyezésére. Az online esemény kezdete után minden befizetett kurzusdíj nem visszatéríthető. Az összes és minden lemondás esetében, amit az érintett résztvevő hajt végre bármikor, ha a Batari, s.r.o más előkészületi költségeket is viselt a fizetési átjárói díjakon kívül, ezeket a költségeket levonják bármely visszatéríthető összegből (például a rendezvényhez kapcsolódó könyvek, ellátmányok vagy más tárgyak postai küldésének költségei).
  9. Lemondás a Batari, s.r.o által A nem valószínű esetben, hogy egy eseményt elhalasztanak vagy törölnek a Batari, s.r.o által, az összes fizetés visszatéríthető az érintett résztvevő kérésére (kivéve az esetet, ha vis major lép fel – lásd lent). Vagy az érintett résztvevő az egész kurzusdíjat áthelyezheti (egyszer) egy másik eseményre az eredeti lemondás dátumától számított egy évig.
  10. Esemény lemondása vis major esetén Abban az esetben, ha az eseményt a Batari, s.r.o vis major esemény miatt mondja le (lásd a definíciót alább), nincs visszatérítés. Az érintett résztvevő az összeg teljes értékét felhasználhatja egy másik eseményre élőben vagy online az eseményt érintő körülmények végétől számított 12 hónapon belül.