elvonulások

Elvonulás Toszkánában, Radda in Chianti

 

A Villa Castiglioni, egy évtizedes felújítás eredményeként született meg, nyugalmat és önismeretet sugároz. Egy ősi kápolna ölelésében található, és továbbra is szentélyként szolgál, éppen úgy, ahogyan a zarándokoknak a múltban.

 

Belül a kápolna minimalista tervezése és egyetlen ablak, amely az elemi színeket vetíti egy bhutáni mandalára, napi emlékeztetőket nyújt Buddha tanításairól és az megvilágosodás útjáról.

 

Itt a jóga órák Hatha, tantra, yin és kundalini gyakorlatokat vegyítenek, az adott csoport igényeinek megfelelően. A reggeli légzőgyakorlatok összekapcsolják a résztvevőket belső önmagukkal és az örök élet ciklusával.

 

Ezek az intim elvonulások, amelyek 8-9 résztvevőre korlátozódnak, a minőségi ételekre és energetikailag kiegyensúlyozott témákra helyezik a hangsúlyt. 2024-ben az Ayurvéda mélyebb tanulmányai gazdagítják majd az ajánlatokat, összekapcsolva a keleti és nyugati gyógyító hagyományokat.

A Villa Castiglioni menedéket nyújt az igazságkeresőknek, átlépve a nyelvi akadályokat, hogy táplálja a belső békét és örök kapcsolatokat alakítson ki. OM. Namaste. Sat Nam. Aho.

 

A helyszín: https://villas.tenutadicarleone.com/castiglioni/

Elvonulás Ausztriában

 

Egy igazán autentikus helyre botlottam az osztrák-magyar ösvény mentén – egy helyre, ahol az igazi emberek és a természet tökéletesen összefonódnak. Ez az ideális menedék a zajos külvilágból való kiszakadáshoz, egy olyan hely, ahol újra kapcsolódhatunk önmagunkhoz. A körülötted lévő nyugalom lehetővé teszi belső hangod újbóli megjelenését. Az egyszerű, “vissza az alapokhoz” hangulat tökéletes színteret teremt ehhez a lelkes utazáshoz.

 

A helyszín: https://yogafarmaustria.com/

Testreszabott

 

Tapasztald meg a személyre szabott egészségügyi terápia csúcsát egyéni vagy magán elvonulásainkkal. Ezek a kizárólagos menekülések az egyedi igényeidhez és céljaidhoz vannak szabva, és lehetőséget kínálnak neked, hogy osztatlan figyelmet kapj és egy csendes teret a jóga és meditációs gyakorlatod mélyebb felfedezéséhez. Legyen szó mélyen relaxálásról, személyes fejlődésről vagy átalakító menekülésről, magán elvonulásaink tökéletes lehetőséget kínálnak arra, hogy kapcsolatba lépj önmagaddal. Egy olyan elkötelezett oktatók és gyakorlók csapatával a oldaladon, elindulsz egy önismeret és megújulás útján egy nyugodt és gondozó környezetben. Fedezd fel újra belső egyensúlyodat, és találj újra megtisztult világosságot az egészség felé vezető utadon.