foglalkozásaim

Különböző Jóga Órák

A tudat az életünk lényege, ebből a forrásból fakad minden létezés. A tudatosság viszont energetikai állapotokból áll, melyek a megfelelő frekvencián rezegnek. Ezen rezgések tudatosításában és gyógyításában segíthet a jóga. A fizikai– mentális – érzelmi testünk erősítését segítik a jóga különféle irányzatai, az ászanák, légzőgyakorlatok, meditációs technikák és a természethez való kapcsolódás.

 

Elérhető egyénileg vagy csoportos foglalkozásokon, mind online, mind offline formában magyar, német, angol vagy szlovák nyelveken. 

Transzformációs Elvonulások

Egy csodálatosan pihentető és átalakító jógával egybekötött mély nyaralás, amely annyi szabadságot ad, amennyit csak szeretne. Az elvonulások sokkal többek, mint egy egyszerű jóga elvonulás. Mélyen a háttérben önfejlesztő tanfolyammal is felérő napok, amelyeken felfedezheted az elveszett hatodik érzékedet, hogy újra tudj kapcsolódni Önmagaddal, amikor a felelősség, a rohanás és a nyomás egyre nagyobb. Tápláló ájurvédikus étrend, meditációs gyakorlatok, pihentető alvás segítenek újra feltöltődni és kapcsolatba lépni belső éneddel.

Nuad Thai Energetikai Kezelés

A Nuad Thai jógamasszázs egy szent és ősi gyakorlat, amely India ájurvédikus és jóga gyógyító hagyományaiban gyökerezik, mintegy 2500 éves múltra tekint vissza, más néven „Nuad Boran”, azaz „ősi gyógyító érintés”.

 

A létfontosságú energia (prána vagy chi) testen belüli áramlásába vetett hiten alapul, és ennek az energiának az elzáródása betegségekhez vezethet. A thai masszázs technikák révén ezek az elzáródások feloldódnak, elősegítve a gyógyulást különböző gyógyító művészetekkel, mint például az oszteo-thai, a dinamikus thai és az „érzékszervi újrapatterning”, amelyek közvetlenül az idegrendszert érintik.

 

Ez a masszázs mélyen spirituális, szorosan kapcsolódik Buddha tanításaihoz, és olyan fogalmakat tartalmaz, mint a Metta (szerető kedvesség) és a Vipassana (a belátás meditációja). Meditatív állapotban gyakorolva érzékenységet és együttérzést ébreszt a masszőrben, lehetővé téve számára, hogy kapcsolatba lépjen a páciens szükségleteivel, és megkönnyítse gyógyulási útját.

Hangfürdő

A hanggyógyítás rezgéseket használ, hogy mélyen behatoljon a lényedbe, potenciálisan felszabadítva az érzelmi blokkokat, elősegítve a gyógyulást és felébresztve önmagad szunnyadó aspektusait. Az ókori történelemben gyökerező, a nyugati kereszténységben és a kelet-indiai vallásokban használt Solfeggio frekvenciákról úgy tartják, hogy egyedülálló kapcsolatban állnak a test energiaközpontjaival (csakráival). Ezek a hangok, beleértve a 174 Hz-et, 285 Hz-et, 396 Hz-et és még sok mást, erőteljes gyógyító rezgést keltenek, amikor együtt játszanak, segítik a csakra egyensúlyát és a meditációt.

Egészséges táplálkozás filozófiája

Táplálja testét és lelkét egészséges étkezési filozófiánkkal, amelyet kifejezetten úgy alakítunk ki, hogy kiegészítse a jóga útját. Kulináris kínálatunk túlmutat a puszta létfenntartáson; a táplálkozás és az íz figyelmes és finom keveréke. Minden ételt szeretettel és odafigyeléssel készítenek, lehetőség szerint friss, szezonális és helyi alapanyagokból, figyelembe véve az ájurvéda alapelveit. Célunk, hogy olyan tápláló étkezési élményt nyújtsunk Önnek, amely nemcsak testét energizálja, hanem jó közérzetét is támogatja. Fogadja el a jóga és a táplálkozás harmóniáját, és élvezzen minden falatot, mint egy tudatos lépést a vibráló egészség és egyensúly felé.

Egyéni elképzelések

If you can’t find what you’re looking for among the current offers, we’ll work with you to create the perfect plan for you and/or your group.

IMG_9517